Over ons

Focus Care Pharmaceuticals B.V. is een onafhankelijk farmaceutisch bedrijf gevestigd in de Zaanstreek. In 2003 opgericht door John van der Sluijs. Inmiddels is Focus Care Pharmaceuticals B.V. uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat alle disciplines in huis heeft voor productontwikkeling. Met een toegewijd professioneel team worden de hoogste standaarden nagestreefd op de gebieden Registratie, Kwaliteit en Farmacovigilantie, Finance, Supply Chain, Customer Service, Marketing en Sales.

De missie van Focus Care is om bij te dragen aan een toekomstbestendige zorg met betaalbare medicijnen en geneesmiddelen met een meerwaarde, waarbij het belang van de patiënt voorop staat. Op dit moment heeft Focus Care een breed pakket generieke geneesmiddelen op de markt, zoals antihistaminica, antihypertensiva en respiratoire producten. Focus Care streeft naar een snelle uitbreiding van het assortiment. De aandachtsgebieden hierbij zijn: ademhaling, angst, depressie en diabetes.

Focus Care volgt daarvoor nauwgezet alle farmaceutische ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Ook heeft Focus Care een uitgebreid netwerk bij apothekers, groothandels en zorgverzekeraars. Focus Care werkt samen met gerenommeerde internationale farmaceutische producenten en productontwikkelaars. Focus Care is lid van Vereniging Generieke Leveranciers Nederland (GLN). GLN-leden maken over de door hun in de handel gebrachte geneesmiddelen afspraken over een faire prijs met zorgverzekeraars. Op deze manier zorgen de GLN-leden ervoor dat de kosten voor een groot deel van de geneesmiddelen in Nederland beheerst worden.

Focus Care contributes to sustainable healthcare with affordable and value adding medicines

Focus Care is distributeur van

Focus Care Pharmaceuticals B.V.
Westzijde 416
1506 GM Zaandam

+31 (0)85 – 792 08 00

FC0682021